Julklappar mot Postförskott

När man beställer julklappar över nätet är ett smidigt betalsätt att betala mot postförskott. Det gör att man inte behöver betala i förväg utan betalar när man hämtar ut de beställda julklapparna hos sitt postombud. Nedanför hittar du en lista över butiker där det går att beställa julklappar mot postförskott.

 


Postförskott
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Postförskott
Kosttillskott för skönhet och träning samt livsmedel.

TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Postförskott
Stort utbud inom kosttillskott och träning

TIll Butik

Postförskott
Dammsugarpåsar och städtillbehör.


TIll Butik

Att betala julklappar mot postförskott är ett av de säkraste betalsätten man kan välja. Istället för att betala med kort eller banköverföring vid köpet, som innebär att du lämnar ifrån dig mängder av känsliga uppgifter så anger du vid köpet endast ditt personnummer. Inom någon dag eller två kommer dina beställda julklappar att skickas ut till ditt lokala postombud. När julklapparna anlänt till postombuden så har du i vanliga fall två veckor på dig för att hämta ut och betala för julklapparna. Det är viktigt att man hämtar ut julklapparna inom denna utsatta tid, eftersom det i annat fall tillkommer en avgift för outlöst postförskott, och julklapparna returneras till butiken. Du kan välja mellan både kontant betalning samt betalning med kort.

Ett utmärkt alternativ till postförskott är även fakturabetalning av julklapparna. På detta sätt får man 14 dagar eller mer på sig att betala fakturan för köpet, även om man hämtat ut julklapparna hos sitt postombud.