Julhandla med Klarna

Inför julen och de stora inköpen av julklappar är det en bra idé att julhandla med Klarna. Det ger flera fördelar, bland annat att man slipper betala för sitt köp innan man fått hem varorna, att man inte behöver lämna ut några känsliga betalningsuppgifter, samt möjligheten till att delbetala det man köper. Nedanför hittar du en lista över populära butiker med Klarna där man kan julhandla. Hittar du inte den butik du söker kan du klicka dig vidare till förstasidan där du hittar ett antal fler butiker än nedanför.Fortus Faktura
Fakturainformation
Apotek, hälsokost, fitness och linser.
TIll Butik

Bonprix Faktura
Enormt utbud av kläder för dam, herr och barn.
TIll Butik

Julhandla med Klarna, hur går det till?

Oavsett vilken butik som man handlar i så brukar man kunna välja bland ett stort antal betalsätt i butikens kassa. Man kan normalt välja mellan kort, postförskott, banköverföring och liknande. Inget slår dock Klarna med sin effektivitet och bekvämlighet. När du plockat ihop varorna i varukorgen och känner dig nöjd så går du vidare till butikens kassa. Där har du en lång scrollista över de betalsätt som erbjuds, där du scrollar dig fram till Klarna. När du klickat på Klarna så kan du sedan göra ytterligare val. Bland annat så kan du välja att betala för ditt köp efter 14 dagar, betala om en månad mot en avgift eller att delbetala ditt köp med hjälp av Klarnas månadsfaktura. Här väljer du vad som passar dig bäst.

Butiken som du beställer ifrån kommer därefter, inom någon dag eller två att skicka ut dina beställda varor. Du får då, om du valt att betala inom 14 dagar en faktura med detta förfallodatum från den dag då butiken skickar ut din order.

Inom någon dag kommer varorna som du julhandlat att anlända till ditt lokala postombud, där du kan hämta ut varorna mot legitimering. Därefter har du all tid i världen för att packa upp och kontrollera att allt är i sin ordning, motsvarar dina förväntningar osv. innan du lägger in din faktura för för köpet för betalning. Och om du skulle ångra dig, eller om den du ger julklappen till skulle ångra sig så är det givetvis också möjligt att returnera den till butiken. Det som är bra med att julhandla med Klarna i detta läge är att du inte erlagt någon betalning, som du heller inte behöver krångla med att få återbetald.

Möjlighet till kredit och delbetalning

Att julhandla med Klarna ger också möjligheten att upprätta en kredit eller delbetala köpet. Detta kan för de allra flesta underlätta väldigt mycket, eftersom det gör att man kan betala av de dyra julklappsköpen lite i taget.

Via Klarna konto, även kallad Klarna månadsfaktura så kan man betala av sina köp i sin egen takt. Skulden till Klarna som  man betalar av hamnar på ett kreditkonto som löper med ränta. Dit kan man betala in det belopp som man önskar varje månad, med lägsta möjliga inbetalning om 50 kronor eller motsvarande 1/24 av den skuld som återstår på kontot. I samarbete med vissa butiker erbjuder Klarna även fast delbetalning för julhandel, då bestämmer man i förväg över hur lång tid man ska betala av sitt köp och betalar sedan in ett fast belopp varje månad.