Johnells är en butik som säljer kläder från kända märken, både över nätet och i butik. När man handlar hos Johnells så går det att betala mot faktura. Nedanför kan du läsa lite mer om hur fakturabetalning går till hos Johnells.

Översikt

  • Fakturaföretag: Klarna
  • Betalningstid: 14 dagar
  • Fakturaavgift: 0 kr

När man handlar hos Johnells går det att betala mot faktura i samarbete med faktura och kreditföretaget Klarna. Detta gör det möjligt att beställa hem sina kläder nu, och betala för dem vid ett senare tillfälle. På detta sätt behöver du inte betala för dina kläder osedda. Du hinner få hem, packa upp och prova kläderna, innan det är dags att betala för dem.

Fakturan för köpet hos Johnells har en betalningstid på 14 dagar. När betalningsdagen börjar närma sig så betalar du snabbt och enkelt din faktura i din internetbank. Skulle du vilja ha ytterligare tid på dig att betala så går det att skjuta upp betalningen i sin helhet i mellan 1-2 månader, alternativt att delbetala köpet via Klarna.

Kreditprövning

När du gör ett köp på faktura hos Johnells så kommer Klarna att ta ut en kreditprövning på dig. Med denna kontrollerar de att du har tillräcklig betalningsförmåga för ditt köp, att du är över 18 år gammal och att du inte har någon betalningsanmärkning. Om du av någon anledning inte skulle bli godkänd i kreditprövningen så får du reda på det direkt, och du kan då välja något av de andra betalningsalternativen som finns.

Betala i tid

Faktura är det absolut smidigaste betalsättet när man betalar hos Johnells, men det är viktigt att man betalar sin faktura i tid. Om man är sen med sin inbetalning så tillkommer nämligen en påminnelseavgift om 60 kronor, samt marknadsmässig dröjsmålsränta.

Johnells sortiment

Hos Johnells kan man bland annat köpa märkeskläder inom kategorierna jeans, jackor, kappor, kavajer, rockar, skjortor, skor, klänningar med mera.