Jeans mot Postförskott

När man beställer jeans över nätet så erbjuds ett flertal betalsätt. Några butiker som säljer jeans erbjuder betalning mot postförskott. Det gör att man inte behöver betala för jeansen när man beställer dem, utan istället kan betala mot uthämtning när de skickats till postombudet. Nedan har vi samlat en lista över nätbutiker där man kan köpa jeans mot postförskott.


Postförskott
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Att betala jeans mot postförskott är ett av de säkraste betalsätten med tanke på att man inte behöver lämna ut några känsliga personuppgifter till butiken man beställer jeansen ifrån. Eftersom man varken lämnar ut kort- eller kontonummer så finns heller ingen risk för att någon ska kapa dessa uppgifter.

Efter att man beställt jeansen hos butiken så skickas de ut inom någon dag eller två. När jeansen sedan anlänt hos ditt postombud så har du 14 dagar på dig att hämta och betala för jeansen. Du kan där välja att betala med ditt kort eller kontant.

Det är viktigt att man hämtar ut sina beställda jeans inom dessa 14 dagar. I annat fall kommer jeansen att skickas tillbaka till butiken och du kommer att debiteras en avgift för ett ej utlöst postförskott. Normalt tar butiken även ut en avgift för att betala jeans mot postförskott. Avgiften brukar ligga på mellan 50-100 kronor.