JBL Xtreme med Klarna

Om man planerar att handla ett par högtalare från JBL Extreme över nätet så går det i många fall att välja Klarna som betalsätt. Med Klarna får man köpet samlat på en faktura som det går att vänta med att betala i upp till 14 dagar. Nedanför hittar du en lista över butiker på nätet där man kan beställa sina JBL Extreme med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

JBL Xtreme

JBL Xtreme är en serie proffsiga högtalare som man kan ta med sig överallt. Tack vare bluetooth-funktionen kan man spela musik och ljud från alla möjliga enheter till högtalaren. Högtalaren är dessutom smidig och lätt vilket gör att man kan bära med sig den överallt. Högtalaren har ett mycket kraftigt batteri som gör att man förutom att ladda sin smartphone i högtalaren även kan spela musik i hela 15 timmar med den! Det laddningsbara batteriet är inbyggt, vilket gör att du slipper köpa nya batterier ständigt.

Betala för ditt köp med Klarna

Att betala för sina högtalare från JBL Xtreme med Klarna är den smidigaste betalformen man kan välja. Genom att man får köpet på faktura så behöver man inte betala en krona vid tillfället då man beställer högtalarna, istället kan man vänta i upp till 14 dagar med att betala för dem. På detta sätt får butiken betalt direkt vid köpet, och du kan vänta med att betala tills du fått hem dina JBL Xtreme.

När du packat upp högtalarna, kontrollerat att allt är med, att de fungerar som de ska samt att du också är nöjd med ditt köp kan du lägga in fakturan för betalning. Det lättaste är då att du betalar fakturan i din internetbank. Det är även möjligt att betala fakturor kontant hos ombud för exempelvis Kassagirot eller andra liknande tjänster.

När det är dags för betalningen så kan du välja om du ska betala hela fakturan på en gång, skjuta på betalningen i sin helhet eller om du hellre vill delbetala köpet.

Så fungerar delbetalning av JBL Xtreme med Klarna

Via Klarna kan du delbetala dina högtalare från JBL Xtreme tillsammans med andra köp som du gjort över nätet. Det är möjligt att delbetala alla köp man gjort på en och samma månadsbetalning så länge butiken man handlat ifrån samarbetar med Klarna.

Man kan då hos de flest butikerna som samarbetar med Klarna välja mellan antingen fast eller flexibel delbetalning för köpet. Dessa två alternativ skiljer sig åt genom att man med fast delbetalning bestämmer i förväg över hur lång tid, samt hur mycket som man ska betala in varje månad, medan man via flexibel delbetalning är helt flexibel med hur stora inbetalningar man ska göra från månad till månad. Den flexibla delbetalningen innebär en kredit som löper med en ränta som ligger runt 20%. Väljer man fast delbetalning så brukar detta innebära lite lägre ränta. I vissa fall går det att delbetala sina JBL Xtreme räntefritt, även om man betalar en uppläggningsavgift och aviavgift under tiden som delbetalningen löper.

För att delbetala dina JBL Xtreme via Klarna behöver du vara över 18 år och vara fri från betalningsanmärkningar.