Välkommen till lånesidan på handlapafaktura.se ! Denna sida är till för dig som tillfälligt är i behov av att låna pengar. På denna undersida finner du olika typer av privatlån, snabblån och mikrolån.

Jämför lån

Det finns mängder av kreditgivare på marknaden och alla har olika villkor, återbetalningstider, räntor och belopp. Därför finns denna sida för att du snabbt ska kunna få en översikt över de bästa lånen på marknaden. Vi har strävat efter att inkludera så mycket relevant information om lånen som möjligt, såsom ränta, återbetalningstid, långivarens omdömen och andra typer av krav som långivaren ställer på dig som lånar.

Gör man bara en enkel sökning på Google drunknar man snabbt i mängder av alternativ och det kan vara väldigt svårt att veta eller se vilka lån som är bäst.

Vad brukar krävas för att få låna?

I de flesta fall behöver man kunna styrka gentemot långivaren att man har möjlighet att betala tillbaka det lån man tar. Det sker normalt genom att långivaren tar en kreditupplysning på dig. Där ser de om du har tillräcklig betalningsförmåga för att betala igen lånet, bland annat genom att kolla på din inkomst och vilka andra skulder du har.

Om du har en betalningsanmärkning sedan tidigare kommer de flesta att säga nej direkt. I listan ovan finner du dock några långivare som inte helt stängt dörren för dig med betalningsanmärkning utan istället gör en sammanvägd bedömning av din framtida betalningsförmåga och sedan tar ett beslut därefter.