Jacuzzi på avbetalning

En jacuzzi på avbetalning? Ja det är ju nämligen så att en jacuzzi inte längre är någonting som är en super lyx produkt som bara är förunnat de rikaste. Nu kan du ju köpa en jacuzzi på avbetalning och få ner månadskostnaden rejält så att man kan köpa en jacuzzi till hemmet för lägre månadskostnad än förut. Det finns flera olika modeller utav jacuzzis och bad att köpa på avbetalning, se tabellen för de populäraste.

Jacuzzins historia

Det är faktiskt en rätt rolig historia bakom jacuzzin, det är nämligen ett varumärke och företag som heter Jacuzzi. Liknande som att man i USA säger att man Xeroxar istället för kopiera efter företaget Xerox som ligger bakom kopiatorn eller att en biltyp med terrängmöjlighet är en jeep efter bilmärket så säger man Jacuzzi för flera märken utav spabad och pooler som har möjlighet till att sprida vattenbubblor i dess karaktäristiska mönster. En jacuzzi kan fortfarande köpas utav orginaltillverkaren Jacuzzi men de flesta jacuzzis som säljs i Sverige har andra tillverkare än just Jacuzzi.

Köpa jacuzzi på avbetalning

Fördelen med att köpa en jacuzzi på avbetalning är att du inte behöver betala allting på första månaden eller till och med köptillfället. Fakturorna som skickas ut för jacuzziköpet är mellan 3-24 månaders avbetalning vilket kan skifta beroende på fakturabolag. Årsräntan brukar vara mellan 9,95-19,9% även det beroende på vilket bolag du köper det via. Utöver att inte behöva hosta upp alla kulor på en gång så slipper du även bök och stök med att få hem jacuzzin till huset, du får ju hemleverans när du köper jacuzzi på avbetalning vilket är otroligt skönt.

Vad ska du använda din Jacuzzi till?

Det låter kanske som en lite dum fråga – förmodligen till att bubbla loss eller hur? Men det är faktiskt en relevant fråga eftersom det är rätt stor skillnad på att köpa en jacuzzi för inomhus eller utomhus bruk. Ska du använda din jacuzzi utomhus kan du dessutom välja mellan att använda den året runt eller att endast använda den under de varmare månaderna när det inte är frost på nätterna.

När man använder en jacuzzi utomhus finns det alltså flera saker att tänka på, och har du tänkt att kunna njuta utav ditt jacuzziköp även på kallare kvällar eller dagar så behöver den vara anpassad för detta. En året-runt-jacuzzi behöver ha material som tål svenskt klimat och kyla där värmesystemen inte riskerar att frysa sönder viktiga rör på kalla nätter.
Du kan vid inomhusbruk vara mindre eftertänksam och om du endast ska använda jacuzzin inomhus där temperaturen aldrig passerar under +10 grader så behöver du inte tänka på speciellt mycket mer än funktioner, modellens färg och storlek.
Nu mera finns det också självrengörande jacuzzis, Self-Cleaning brukar dom marknadsföras på även på svenska nätbutiker.

Vad är skillnaden mellan en jacuzzi och en swimmingpool?

Det finns stora jacuzzis och små swimmingpooler, det finns swimmingpooler med jacuzzifunktion och dessutom finns det hybrider som kombinerar båda versionerna.
Om vi ska hålla det enkelt så är en swimmingpool eller pool som man brukar säga på svenska en vattenfylld bassäng som man installerar på terassen, i trädgården eller inomhus. Poolen fylls med vatten och många pool-modeller har möjlighet till att reglera temperaturen. Dock kan driftkostnaderna för en större swimmingpool med temperaturreglering dra iväg då vi inte får så hög snitttemperatur i Sverige.

En Jacuzzi skiljer sig ifrån en swimmingpool i och med att det är en betydligt mindre vattenfylld bassäng, med sitt eller liggplatser för ett visst antal personer oftast 4-6 stycken per standard. Jacuzzin har som standard även funktioner att genom riktade vattenstrålar skapa bubblor i vattnet som man badar i vilket ger en masserande effekt på kroppen.