iPad Räntefritt

Om man köper en iPad över nätet så är det i flera butiker möjligt att betala köpet räntefritt. Normalt är det hos dessa butiker möjligt att betala av en iPad räntefritt på upp till 12 månader. Nedanför har vi samlat en lista över webbshoppar där det går att få en räntefri betalning för iPad-köpet.

Räntefri betalning av iPad-köpet sker i de flesta fall genom att butiken samarbetar med något av de större kreditföretagen på marknaden. Till exempel erbjuds ofta betalning via Klarna, Collector, Qliro eller Resurs Bank. Många av dessa kreditföretag erbjuder räntefri betalning på upp till 12 månader. Betalningen är mycket riktigt utan ränta, det vill säga en räntesats om 0%. Dock är den effektiva räntan, där man räknat ihop alla avgifter något högre. Bland annat så brukar det tillkomma en uppläggningsavgift samt en månatlig administrativ avgift så länge betalningen av iPaden löper.

Möjlighet till längre betalning med ränta

Om man kan tänka sig att betala ränta på sin betalning av iPaden så brukar det gå att betala av den över betydligt mycket längre tid. Med ränta på betalningen är det inte sällan möjligt att dela upp betalningen av en iPad på upp till 36 månader, i enstaka fall längre.