iPad Pro med Klarna

Ett bra betalsätt när man beställer en iPad Pro över nätet är att betala via Klarna. På detta sätt går det att välja mellan direktbetalning, fakturabetalning samt delbetalning av köpet. Nedanför finns en lista över butiker på nätet där det är möjligt att betala en iPad Pro med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Det mest populära alternativet för att betala en iPad Pro med Klarna är förmodligen betalning på faktura. Istället för att man betalar vid tillfället då man beställer sin iPad Pro så får man på detta sätt köpet samlat på en faktura. Fakturan har enligt standard 14 dagars betalningstid, något som gör att man har tid på sig för att först få hem sin beställda iPad Pro, innan man betalar för den. Skulle något vara fel, eller om man skulle ändra sig så går det naturligtvis att skicka tillbaka iPaden i retur till butiken som man köpt den ifrån.

Delbetalning

Många väljer också att delbetala sitt köp via Klarna. På detta sätt så kan man betala av sin iPad Pro lite i taget, helt i sin egen takt. Klarna erbjuder nämligen delbetalning på kreditkonto som löper med kreditränta. På detta sätt väljer man själv hur mycket man ska betala in från månad till månad. Klarnas konto har för närvarande en ränta på 19,9%