iPad Air 2 med Klarna

En iPad Air 2 kan man betala snabbt och smidigt via Klarna hos ett antal butiker på nätet. Via Klarna går det dels att betala för iPaden på faktura med 14 dagars betalningstid, men det går också att delbetala köpet. Nedanför har vi samlat en lista över butiker på nätet där det är möjligt att betala en iPad Air 2 med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Liksom vad som nämndes ovan så brukar Klarna enligt deras standard ge 14 dagars betalningstid vid fakturaköp. Men om man vill ha längre tid på sig än så så är det möjligt att skjuta upp betalningen av fakturan mot en mindre avgift. Normalt kostar det 29 kronor för att skjuta på betalningen i upp till en eller två månader. Men om man vill skjuta på sin betalning ytterligare så kan delbetalning av köpet vara ett bra alternativ.

Om man väljer att delbetala en iPad Air 2 med Klarna så väljer man själv hur mycket som man ska betala av på sitt köp varje månad. Klarna erbjuder stor flexibilitet i hur mycket och hur ofta man ska betala av på sitt köp. Dock behöver man vara förberedd på att ränta tar ut. När man delbetalar hos Klarna så ligger räntan för närvarande på 19,9%.