InkClub är en mycket populär webbutik som är specialiserade på bläckpatroner, kontorsmaterial och elektroniktillbehör. InkClub har det lägsta priset inom många varukategorier, mycket tack vare deras stora handelsvolymer. Ett av de vanligare betalningssätten hos InkClub är genom InkClub faktura.

Första gången man handlar på faktura hos InkClub så finns det en maxgräns på 1000 kronor i köpbelopp. Detta går dock att förhandla om genom att kontakta kundtjänst. Sköter man betalningen kan denna gräns komma att justeras till nästa gång man handlar. InkClubs faktura ska vara betald inom 10 dagar från det att faktureringen skett. Det tillkommer ingen fakturaavgift och InkClubs policy är 30 dagars ångerrätt.

InkClub använder sig inte av någon av de större fakturaföretagen för sin fakturering vilket gör att man ofta kan handla där även om man varit sen med betalningen och exempelvis spärrats hos Klarna. När du beställer på faktura hos InkClub är det viktigt att din betalning inkommer i tid. I annat fall kan du få svårt att köpa på faktura hos InkClub i framtiden men på en obetald faktura kan det även tillkomma dröjsmålsränta, påminnelseavgifter och inkassoavgifter.