Indiska är en butik som säljer mode, inredning och accessoarer. Indiska finns både som webbshop samt som fysisk butik. Indiska har funnits i cirka 110 år och har 90 butiker i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. När man handlar hos Indiska på nätet så går det att välja faktura som betalsätt. Nedanför kan du läsa lite mer om hur det går till när man handlar mot faktura hos Indiska.

Översikt

  • Fakturaföretag: Klarna
  • Betalningstid: 14 dagar

Hos Indiska kan man betala mot faktura i samarbete med kredit- och fakturaföretaget Klarna. Via Klarna går det att beställa sina varor från Indiska nu och betala för dessa efter att man fått dem levererade. Det ger en extra trygghet som gör att man hinner få hem, packa upp och prova de kläder eller andra varor man beställt, innan man betalar för dem. När man försäkrat sig om att allt är ok så betalar man snabbt och enkelt sin faktura via internetbanken. Har du sedan tidigare anmält konto hos Klarna så går det att dra betalningen från ditt bankkonto med endast ett klick.

Kreditprövning och avgifter

Vid köpet mot faktura hos Indiska så kommer Klarna att ta en kreditprövning på dig. Detta gör man för att kontrollera att du har tillräcklig betalningsförmåga för köpet du avser att genomföra. Du får reda på direkt om du passerar Klarnas kreditprövning eller ej.

Det är viktigt att du betalar din faktura för köpet i tid. Om du är sen med din betalning så tillkommer en påminnelseavgift om 60 kronor samt dröjsmålsränta för varje dag du är sen.

Delbetala din faktura från Indiska

Genom ditt fakturaköp via Klarna kan du även välja att delbetala fakturan över valfri tid. Du delar enkelt upp din betalning med Klarna konto. Detta gör att du kan betala av ditt köp flexibelt med kontokredit, där du väljer själv hur lite eller hur mycket du ska betala av varje månad.