Hunter stövlar på postförskott

De oerhört populära stövlarna Hunter har slagit igenom som en mindre bomb i Sverige de senaste åren, om du vill köpa ett par Hunter stövlar på postförskott så finns det butiker för dig i artikeln att välja på.


Postförskott
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Köpa Hunter stövlar på nätet

När du köper ett par Hunter på postförskott så behöver du inte vara orolig över att dina kortuppgifter skall vara i cyberrymden, du slipper ange dessa över huvud taget. Fördelen med att köpa på postförskott är att du inte betalar förrän du hämtar ut dina Hunter stövlar på posten.
Du kan hos posten efter du hämtat ut dina varor välja att betala kontant eller med kort. Det brukar tillkomma 20-49 kr i avgift när du köper på postförskott som betalsätt.

Hunter – gummistövelns urmoder

Det många kanske inte känner till är att det är Hunter som är Stöveln med stort S. På engelska kallas en gummistövel för Wellingtons efter Lord Wellington som var pionjär inom området. Lord Wellington kom till fabriken där Hunter gjordes och resten är historia.
Hunter stövlarna användes under 1:a världskriget av engelska soldater i skyttegravarna och sedan på senare delen av 1900-talet blev de populära inom häst och ridkretsar och nu är de så pass vanliga att man inte behöver utöva en sport för att kunna se nyttan i ett par slitstarka och vattentåliga Hunter stövlar. Den absolut första modellen utav Hunter stövlar blev roligt nog så pass populär att den fortfarande tillverkas en idag.

Anpassa din stil med ett par Hunter stövlar

Du kan välja mellan en rad olika undermodeller och färger, klassisk svart är alltid populär även om till exempel klarare färger som gul, rosa och röd kommit upp och blivit ett lite roligare och färgstarkare alternativ när det är blött och regnigt.