Huawei P20 Pro med Klarna

Vill man ha en snabb och smidig betalning när man köper en Huawei P20 Pro online så är Klarna det givna betalsättet. Det gör att man kan betala mobilen efter att man fått hem den, och man erbjuds även att delbetala Huawei P20 Pro-mobilen över en valfri tidsperiod. Nedanför hittar du en lista över butiker på nätet där man kan beställa en Huawei P20 Pro med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Enligt Klarnas standard så kan man betala fakturan för köpet i upp till 14 dagar efter att man beställt sin Huawei P20 Pro med Klarna. Vill man delbetala går detta att göra på upp till två år.

Lite mer information om Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro är en kraftfull mobil från Huawei med mängder av riktigt bra funktioner. Kameran är bland de bästa på mobilmarknaden just nu, med hela 40 (!) megapixlar. Lagringsminnet är på 128 GB och internminnet på häpnadsväckande 6 GB.

Mobilen finns att köpa både med enkel-SIM och med dubbel-SIM. DU väljer själv vad som passar dig bäst.

Så mycket kostar mobilen

Huawei P20 Pro är relativt nylanserad och har i och med detta också ett högt pris. Priset på Huawei P20 Pro ligger för närvarande på cirka 8500 kronor, vilket är något under sina konkurrenter.