Huawei Honor 9 med Klarna

Ett snabbt och enkelt betalsätt när man köper en Huawei Honor 9 online är att betala för köpet med Klarna. På detta sätt kan man betala efter att man fått mobilen levererad hem, men det går också att delbetala köpet. Nedanför har vi samlat en lista över butiker på nätet där man kan köpa en Huawei Honor 9 med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Huawei Honor 9

Huawei Honor 9 har jämfört med sina konkurrenter ett ganska förmånligt pris, trots sina många och bra funktioner och egenskaper. Med 4 GB RAM-minne och 64 GB lagring så får man en mobil med ett bra minne, till ett humant pris. Likaså är mobilens kameror relativt bra. Kamerorna är på 12 respektive 20 megapixlar, vilket är bättre än många konkurrenter.

Betalning med Klarna

Genom att betala sin Huawei Honor 9 med Klarna så behöver man inte betala vid tillfället då man betalar mobilen. Istället samlas köpet på en faktura med 14 dagars betalningstid, som man alltså kan betala när man fått hem mobilen. På detta sätt får man tid på sig att packa upp mobilen, kontrollera att allt är i sin ordning med mera innan man lägger in fakturan för betalning. Fakturan betalar man sedan lättast i sin internetbank. Om du vill ha längre tid på dig att betala fakturan för köpet än de initiala 14 dagarna så kan du skjuta upp betalningen i sin helhet mot en avgift, alternativt delbetala köpet.

Delbetala Huawei Honor 9 med Klarna

Om man vill betala av sin Huawei Honor 9 lite i taget så är ett bra alternativ att delbetala mobilen via Klarna. På detta sätt går det att betala av mobilen i sin egen takt, via Klarnas så kallade månadsfaktura eller Klarna konto. Med detta alternativ kan man betala in så lite som 50 kronor i månaden, med en kredit som löper med en ränta om 19,9%. Klarna erbjuder i samarbete med vissa butiker även avbetalningsplaner.