Hotell i Stockholm med Klarna

När man bokar hotell online är ett av de smidigaste alternativen för betalning att använda sig av Klarna. På detta sätt går det att betala direkt via bank, på faktura eller att delbetala köpet. Nedan har vi samlat en lista över resebyråer och hotellbokningar där man kan boka hotell i Stockholm med Klarna.

De olika betalsätten via Klarna när man bokar hotell:

-Direktbetalning: Genom Klarna kan du betala ditt köp direkt vid bokningen genom att göra en direktbetalning via din internetbank eller genom att använda ditt VISA eller MasterCard.

-Fakturabetalning: När du bokar hotell i Stockholm med Klarna så kan du också välja att betala för bokningen på faktura. Du betalar då inget vid bokningstillfället utan får istället bokningen samlad på en faktura med 14 dagars betalningstid. Det är därefter möjligt att mot en avgift skjuta på betalningen ytterligare, alternativt att delbetala fakturan på Klarna konto.

-Delbetalning: När man delbetalar sin hotellbokning med Klarna så kan man betala av den i sin egen takt. Man väljer själv hur mycket som man ska betala in varje månad, med lägsta inbetalning om 1/24 av den återstående skulden. Räntan för delbetalning hos Klarna ligger för närvarande på 19,9%. Genom att navigera dig vidare till startsidan på denna sida så hittar du fler butiker och erbjudanden.