Hollies jacka på delbetalning

En snygg och varm Hollies jacka är perfekt för kalla dagar. Om du vill köpa en Hollies jacka på delbetalning kan du använda dig utan någon av butikerna vi listat i artikeln som säljer jackorna.


Klarna Faktura, eller 3-24 mån delbetalning
Märkeskläder på nätet


TIll Butik

Collector Faktura, eller 3-36 mån delbetalning

Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.


TIll Butik
Handla i vilka butiker du vill med lån via Klicklån!

TILL KLICKLÅN

Hur köper jag Hollies på delbetalning?

Det enklaste sättet att köpa jackan är att gå in hos någon utav butikerna vi listat, sedan väljer du ut den modellen du vill köpa och klickar dig vidare till kassan och väljer Delbetalning som betalsätt. När du köper Hollies på delbetalning så kan du välja mellan 3-36 månaders delbetalning baserat på vad du själv vill. Oavsett om du väljer en butik med Klarna eller Collector så är du alltid fri att slutbetala hela köpebeloppet när du vill så du är inte ”fast” i att du måste betala samma belopp varje månad – tvärt om. Du kan enkelt betala in mer än det som står på fakturan, detta typ av positiva betalbeteende är något som finansbolagen stödjer eftersom det visar på god betalningsvilja. När du köper på delbetalning så tillkommer en årsränta på ca 20%.

Hollies – Designerkläder i över 45 år

Hollies är ett designermärke som ägs utav en svensk entreprenörsfamilj och bolaget har funnits i över 45 års tid. Fokuset är på att tillverka snygga svarta jackor med pälskrage, deras storsäljande modell. Utöver den kända svarta jackan med päls gör dom även rena pälsvästar och pälsjackor i snygg design. Det finns allt ifrån tunna västmodeller till jackor för rena urvintern, men du vet kanske redan vilken modell du vill köpa! Om du inte vet vilken modell du är ute efter kan du först tänka till vilket tillfälle du ska använda plagget, vill du ha något som passar till fest och finare tillfällen eller vill du köpa en riktig vinterjacka som ska hålla dig så varm som möjligt? Det är så pass stor skillnad i design och materialval att du kanske lika gärna ska köpa två jackor när du endå är igång?