Högtalare på faktura

Ett par bra högtalare ger både musiken och festen ett rejält lyft. För att hitta lägsta pris på högtalarna är det bästa alternativet att köpa dem över nätet. När du handlar över nätet finns även alternativet att köpa högtalare på faktura. Att köpa högtalare på faktura är ett alternativ för dig som vill se varorna först innan du betalar för dem. Genom att handla högtalare på faktura kan du se att produkten motsvarar dina förväntningar men också att den har de kvalitéer som säljaren angivit på hemsidan.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Genom att du handlar högtalare på faktura slipper du också de risker som vanligtvis hör ihop med att köpa saker över nätet, som att exempelvis lämna ut ditt kortnummer. När du köper högtalare på faktura kan du också välja att delbetala högtalarna. Du kan skapa en avbetalningsplan som passar just din plånbok, men vanligtvis som sträcker sig i upp till två år.