Hårförlängning mot postförskott

Att betala mot postförskott vid köp av hårförlängning på nätet är både vanligt och populärt. Det gör att man inte behöver betala när man beställer hårförlängningen utan istället kan betala mot uthämtning hos postombudet dit det levereras. Nedanför hittar du en lista över butiker på nätet där det är möjligt att beställa en hårförlängning mot postförskott.

Med postförskott som betalning slipper du onödiga risker relaterade till att beställa hårförlängning över nätet. Eftersom du inte anger några känsliga uppgifter, såsom ditt kortnummer eller ditt kontonummer elimineras risken för att du ska få dessa kapade. Men Du slipper också att ta risken för att hårförlängningen du beställer inte ska dyka upp eller att den av någon anledning ska komma bort på vägen.

När du lägger in din beställning av hårförlängning mot postförskott så skickas den normalt ut inom någon dag eller två. Från den dag som din hårförlängning anlänt till postombudet så har du normalt 14 dagar på dig att hämta ut och betala för hårförlängningen. Du kan då välja om du ska betala för köpet kontant eller med kort, vad som passar dig bäst.

Det är viktigt att hämta ut sitt paket i tid. Ett outlöst paket skickas efter den utsatta tiden tillbaka till butiken och du debiteras då en avgift för detta.