Handla XBOX 360 på faktura

XBOX 360 är en fantastisk konsoll med mängder av roliga spel och samtidigt en fruktansvärd bra grafik. XBOX tillverkas av Microsoft och har länge varit en av de mest populära spelkonsollerna. Bästa priset på XBOX 360 får du genom att handla det över internet. När du köper ett XBOX 360 över internet får du det enkelt och smidigt konsollen hemlevererad. Dessutom kan du välja att köpa ditt XBOX 360 på faktura.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

När du handlar XBOX 360 på faktura betalar du först när du fått hem spelkonsollen. På så sätt kan du se att ditt XBOX 360 motsvarar dina förväntningar och betalar sedan fakturan som finns med i paketet som levereras. Skulle något hända med varan på vägen uppstår ingen tvist där du behöver kräva tillbaka pengar eller liknande.

När du handlar XBOX 360 på faktura kan du dessutom välja att köpa det på avbetalning. När du köper ett XBOX 360 på avbetalning kan du dela upp betalningen på mellan 3-6 månader. Detta är ett bra alternativ för dig som inte har råd att betala hela summan på en gång.

HANDLA XBOX 360 PÅ FAKTURA HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.