Handla mobiltelefon på faktura

handla mobiltelefon på fakturaPlanerar du att köpa en mobiltelefon är det alltid smart att köpa den över internet. När du handlar din mobiltelefon över internet får du nästan alltid bättre pris än i vanlig fysisk butik. Dessutom har du bättre översikt över olika modeller och deras funktioner. När du handlar din mobiltelefon över internet ges i många fall även alternativet att handla mobiltelefonen på faktura. När du handlar mobil på faktura innebär det att du inte betalar något när du beställer telefonen. I stället betalar du för produkten när du fått hem den, sett att den är hel och ren och motsvarar dina förväntningar. Du undviker också de vanliga riskerna som förekommer vid handel över internet, såsom att ditt kort blir kapat eller liknande.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

När du handlar din mobiltelefon på faktura betalar du vanligtvis inom mellan 14-30 dagar. Men det är även möjligt att köpa en mobiltelefon på avbetalning. När du köper en mobiltelefon på avbetalning innebär det att du kan dela upp betalningen över några månader. Ofta kan du delbetala mobiltelefonen på mellan 3-12 månader. Detta är ett bra alternativ för dig som inte har hela summan att lägga ut just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.