Handla datorspel på faktura

Är du ute efter att köpa datorspel är det en bra idé att köpa detta över internet. När du köper datorspel över internet finns ett bra mycket större sortiment än i vanliga fysiska butiker, dessutom betalar du näst intill alltid ett lägre pris. När du handlar datorspel över internet har du även möjligheten att handla datorspel på faktura.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Att handla datorspel på faktura innebär att du väntar med att betala för ditt köp först till när du fått hem varorna. På så sätt undviker du risker som normalt förknippas med att handla över internet, lämna ut kortnummer osv. När du handlar datorspel på faktura kan du på så vis vänta med betalningen och betala först när du fått hem produkten och sett att

handla datorspel på faktura

den motsvarar dina förväntningar. När du handlar datorspel på faktura har du även möjligheten att köpa datorspel på avbetalning. Att delbetala datorspel innebär att du delar upp betalningen över några månader. Ofta kan du dela upp betalningen på mellan 3-12 månader.

HANDLA DATORSPEL PÅ FAKTURA HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.