Hos Hairsale hittar man ett stort utbud av hårprodukter, ansiktsvård, hudvård, smink och smycken. När man handlar hos Hairsale kan man välja bland ett stort antal olika betalsätt, där ett av de mer populära är betalning mot faktura.

Översikt

  • Fakturaföretag: Ecster
  • Betalningstid: 14 dagar
  • Fakturaavgift: 29 kronor

Betalning mot faktura hos Hairsale sker i samarbete med fakturaföretaget Ecster. Detta ger kunder hos Hairsale möjligheten att beställa sina hårprodukter nu, och betala för dessa när de kommit hem. Via Ecster har man 14 dagars betalningstid på fakturan för köpet. Men det är även möjligt att förlänga betalningstiden för Hairsale-köpet ytterligare genom att göra om fakturaköpet till delbetalning via Ecster.

När man handlar på faktura hos Hairsale tar Ecster ut en fakturaavgift om 29 kronor. I och med detta passar fakturaköp hos Hairsale bäst vid lite större köp. Vid köpet hos Hairsale gör Ecster en kreditprövning på dig. Detta kan innebära att kreditupplysning tas och är en kontroll för att avgöra huruvida du har betalningsförmåga för köpet du avser att göra eller ej.

Se till att betala din faktura från Hairsale/Ecster i tid. Vid försenad betalning tas en påminnelseavgift ut om 60 kronor. Dessutom tas dröjsmålsränta om 24% ut.

Hairsale och deras sortiment

Hairsale har allt för ditt hår. Hos Hairsale kan du köpa allt ifrån shampoo, balsam, inpackning och styling till hårfärg, solprodukter och ekologiska hårprodukter. Allt till förmånliga priser!