Gymgrossisten är en av Nordens största webbutiker för dig som gillar träning. Gymgrossisten säljer bland annat träningskläder, träningsredskap och kosttillskott. Webbutiken är även känd för sina låga priser. Hos Gymgrossisten kan man välja bland flera betalningsalternativ för sin order och ett populärt alternativ är genom Gymgrossistens faktura.

Faktureringen hos Gymgrossisten sköts av företaget Collector. De är välkända inom fakturering och skiljer sig inte särskilt mycket från exempelvis Klarna. Beställer du på faktura hos Gymgrossisten tillkommer det en aviavgift på den faktura som skickas ut om 19 kronor. I övrigt är det kostnadsfritt.

Delbetala hos Gymgrossisten

Om du inte kan betala hela fakturan på en gång så kan du även välja att delbetala din Gymgrossisten-faktura. Du kan då välja att delbetala köpet över så lång tid som 36 månader. Den kostnad som tillkommer vid delbetalning är en årlig ränta om 19,2%.

Kreditupplysning hos Gymgrossisten?

Gymgrossisten gör inte alltid en full kreditupplysning på sina kunder. Däremot görs vanligtvis en mindre kreditprövning för att se om kunden har betalningsförmåga för att betala fakturan. När du handlar på faktura hos Gymgrossisten är det mycket viktigt att betala i tid. I annat fall tillkommer snabbt förseningsavgifter och dröjsmålsränta på skulden.

Liknande butiker med fakturabetalning


Klarna Faktura
Sport, fritid och träninssaker.


TIll Butik