Guldtacka med Klarna

När man handlar över nätet så går det i vissa fall att betala för en guldtacka med Klarna. Detta gör att man kan betala för guldtackan via faktura, men det ger också möjligheten att delbetala köpet. Nedanför har vi samlat en lista över butiker där man kan köpa en guldtacka med Klarna.

  • Albrekts Guld (i form av smycke)
  • Tavex (Förskottsfaktura, ej Klarna)
  • Tradera

Att köpa en guldtacka med Klarna innebär att man kan välja bland ett antal olika betalsätt. Det går först och främst att betala för guldtackan direkt, med kort eller banköverföring. Men det absolut mest populära alternativet är att betala för köpet på faktura. Detta gör att man istället för att betala direkt får en faktura med 14 dagars betalningstid. På detta sätt så kan man först få hem sin beställda guldtacka innan det är dags att betala för den.

Delbetala guldtacka

När man betalar en guldtacka med Klarna går det även att delbetala köpet. Över hur lång tid väljer man själv. Normalt delbetalar man på Klarna konto vilket gör det möjligt att delbetala helt i sin egen takt, med minsta inbetalning om 1/24 av den totala återstående skulden varje månad. För närvarande delbetalar man guldtackor via Klarna till en ränta om 19,9%.