Guldsmycken på faktura

Ett populärt betalsätt när man köper guldsmycken över nätet är att betala för köpet på faktura. På detta sätt behöver man inte betala för guldsmyckena direkt utan kan istället vänta tills man fått hem dem. Nedanför hittar du en lista över butiker där det är möjligt att köpa guldsmycken på faktura.

  • Guldfynd
  • Albrekts Guld
  • Hallbergs Guld

När man köper guldsmycken på faktura så är det vanligaste att man får en faktura med 14 dagars betalningstid. Dessa 14 dagar gör det möjligt att först få hem guldsmyckena man beställt innan man behöver betala för dem. Fakturan kan man sedan betala i sin internetbank eller kontant eller med kort hos exempelvis ett ombud som använder sig av Kassagirot.

Fakturabetalning är alltså ett mycket säkert alternativ eftersom det gör att man slipper lämna ut kortuppgifter, kontouppgifter och annan känslig information när man handlar sina guldsmycken över nätet.

Delbetala guldsmycken

När du köper guldsmycket på faktura så går det i de flesta fall också att delbetala köpet. Detta kan man göra över allt mellan 3-36 månader. De flesta kreditföretag tar ut en kreditupplysning inför delbetalningen där de kontrollerar att du har en inkomst som gör det möjligt att fullfölja återbetalningen, samt att du inte har några betalningsanmärkningar registrerade.