Guld med Klarna

Om man köper guld över nätet så kan man ofta välja att betala för sitt guld med Klarna. Detta är ett betalsätt som gör att man kan betala när man fått hem sitt beställda guld. Men det ger även möjligheten till att delbetala guldet. Nedanför har vi samlat en lista över butiker där man kan köpa guld med Klarna.

  • Guldfynd
  • Komin Guld
  • Albrekts Guld
  • Guldhuset

När man köper guld med Klarna och väljer betalning via faktura så har man initialt 14 dagars betalningstid. Det gör det möjligt att först få hem guldet, kontrollera att allt är som det ska när man packat upp det och därefter lägga in fakturan för köpet för betalning. Fakturan betalar man enklast genom sin internetbank men det är också möjligt att betala den kontant exempelvis hos något av kassagirots ombud.

Så funkar delbetalning

Du kan både vid köptillfället och inför fakturans förfallodatum besluta om delbetalning av din faktura. Detta gör att du kan betala av guld-köpet helt i din egen takt. Klarna erbjuder en lösning för delbetalning som heter Klarna konto där man väljer själv hur mycket som man ska betala av på sina internetköp varje månad. Räntan där man delbetalar guld med Klarna är för närvarande 19,9%.