Den svenska butikskedjan Granngården har ett stort utbud på sin webbshopp där du kan handla massvis med olika produkter inom allt ifrån Lantbruk & Trädgård, Husdjur, Häst & Ryttare, Kläde Hem & Förvarning för att nämna ett par områden. Hos Granngården så vet man vilka produkter som fungerar bra då man i sina över 100 st butiker har över 500 anställda och säljer för mer än 1,8 miljarder per år. Det innebär att Granngården har en bra känsla för vad som efterfrågas bland svenska kunder, på nätet säljer Granngården alltid med 30 dagars öppet köp och med helt fria returer – Handlar du för mer än 500kr får du dessutom fri frakt när du beställer online.

Översikt

  • Fakturaföretag: Klarna Bank AB (Klarna faktura)
  • Betalningstid: 14 dagar

Granngården Faktura

En bra sak som Granngården gör är att erbjuda dig som kund möjligheten att köpa online och betala på faktura, deras faktureringsbolag som anlitas heter Klarna och ger två veckors betalningstid på fakturaköp. När du köper på faktura hos Granngården får du hem dina varor så du kan se att allting är som det ska och om du vill behålla dom så betalar du fakturan efteråt, men inom dessa 14 dagar. Är du sen med att betala fakturan tillkommer ju som känt påminnelseavgifter och ränta så det är onödigt att betala det – betala i tid.

När du betalar med faktura hos Granngården anger du aldrig dina kortuppgifter vid köpet – det är därför väldigt tryggt och säkert att köpa på nätet hos Granngården. Om det skulle vara så att någonting inte riktigt kändes bra i köpet efteråt så kan du skicka tillbaka varan kostnadsfritt eftersom Granngården har fri frakt så slipper du därefter helt betala fakturan, om du hade betalat med kreditkort eller kontokort hade i det fallet dina pengar redan dragits från kortet men det slipper du alltså vid fakturaköp.