Google Home Mini med Klarna

När man beställer en Google Home Mini online så går det att välja bland flera betalalternativ. Ett populärt alternativ är betalning via Klarna. Det gör att man kan betala i efterhand. Klarna är också ett alternativ för att delbetala köpet. Här nedan har vi samlat en lista över olika butiker på nätet där man kan köpa en Google Home Mini med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Med Klarna som betalning för din Google Home Mini så får du enligt standard en faktura för ditt köp med 14 dagars betalningstid. Men du kan även betala via Klarna direktbetalning alternativt betala med kort eller delbetala köpet.

Google Home Mini – En digital röstassistent från Google

Google Home Mini är det senaste tillskottet på marknaden för digitala röstassistenter. Den har på kort tid växt sig mycket populär, bland annat tack vare det låga priset. Med Google Home Mini så kan man styra hemmet genom att prata med röstassistenten. Det går för närvarande att prata med den på engelska, franska, tyska och japanska. Genom att prata med Google Home Mini så går det bland annat att sätta på TVn, spela musik via Spotify, styra viss belysning med mera.

Röstassistenten kan även svara på mängder av frågor. Du kan till exempel få hjälp med kortaste resvägen till en destination, få information om viktiga saker i din kalender och mycket annat.