God of War med Klarna

När man köper spelet God of War online går det att betala med Klarna. Det gör att man inte behöver betala när man gör beställningen utan att man kan vänta tills dess att man fått spelet levererat hem. Med Klarna går det även att delbetala sitt God of War-spel. Nedanför hittar du en lista över butiker på nätet där man kan beställa sitt God of War med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Med Klarnas standardbetalning faktura får man 14 dagar på sig att betala köpet från det att man beställt spelet. Vill man ha ytterligare tid på sig att betala så går det att antingen skjuta upp betalningen mot en avgift eller delbetala köpet flexibelt på Klarna konto.

Detta är God of War

God of War är ett spel till Playstation 4 som på sistone växt sig oerhört populärt. Spelet är ett action- och äventyrsspel som har utvecklats av Santa Monica Studio. God of War är ett speläventyr som hämtat inspiration ur nordisk mytologi. Detta bland annat i form av sagoväsen som troll, alver och olika kända gudar. Spelet utspelar sig i Skandinavien i ett vackert vinterlandskap med snötäckta berg och dalar.

Hur mycket kostar God of War?

Priset på God of War ligger för närvarande på cirka 600 kronor. Eftersom spelet är nylanserat kommer priset med stor sannolikhet att sjunka kommande månader.