Ginza är en stor återförsäljare av film, spel, böcker, elektronik, leksaker och produkter inom sport och fritid på nätet. Ginza har funnits i 50 år och har under dessa år växt sig mycket populär som butik. När man handlar hos Ginza går det att välja faktura som betalsätt. Det gör att man kan beställa och få hem sina varor först, innan man behöver betala för dem. Nedanför hittar du lite mer information kring hur fakturabetalning fungerar hos Ginza.

Översikt

  • Fakturaföretag: Klarna
  • Betalningstid: 14 dagar

I samarbete med Klarna erbjuder Ginza sina kunder att betala med faktura i deras webbutik. Genom fakturabetalning hos Ginza så får man en faktura med 14 dagars betalningstid, vilket gör att man i lugn och ro kan få hem varorna som man beställt innan man betalar för dem. Kom ihåg att betala din faktura från Ginza i tid eftersom det på en obetald faktura tillkommer både påminnelseavgift om 60 kronor, samt dröjsmålsränta om 24%+ referensränta.

Vid köpet kommer Klarna att göra en kreditprövning på dig. I och med denna försäkrar sig Klarna om att du har tillräcklig betalningsförmåga för köpet du avser att upprätta.

Om du skulle vilja ha längre tid på dig att betala fakturan för Ginza kan du välja att göra om fakturan till en delbetalning hos Klarna.