GANT på delbetalning

Det finns en rad olika butiker som erbjuder GANT på delbetalning, och för dig som letar efter ett specifikt plagg kan du vara lugn, GANT har ett stort utbud av kläder i sitt sortiment och du kan hitta dom i någon av de populära butikerna som du kan se nedan.


Klarna Faktura, eller 3-24 mån delbetalning
Märkeskläder på nätet


TIll Butik

Collector Faktura, eller 3-36 mån delbetalning

Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.


TIll Butik
Handla i vilka butiker du vill med lån via Klicklån!

TILL KLICKLÅN

Köpa GANT på delbetalning

Det svenska bolaget Klarna erbjuder delbetalning och ifall du ska köpa GANT kläder och betala senare så går det alltså utmärkt att göra det via en butik som är ansluten till Klarna. Via Klarna får du välja mellan 3-24 månaders antingen fast eller flexibel delbetalning som betalningssätt. Om du väljer en flexibel delbetalning får du själv bestämma hur mycket du betalar in varje månad så länge det överstiger 1/24 del utav köpbeloppet som återstår att betala. Väljer du istället en fast delbetalning så är det exakt samma belopp varje månad – vilket sätt som passar dig bäst känner du själv efter. När du köper GANT på delbetalning och använder Klarna så kan du när du så känner för det slutbetala köpet och avbryta delbetalningen i förtid.
Det tillkommer en årsränta på 19,9% vid delbetalning via Klarna.

Gant med Collector
Köper du istället GANT på delbetalning via en butik som är ansluten till fakturering via Collector så får du välja mellan 3-36 månaders delbetalning vilket får anses vara generöst jämfört med 24 månaders maximala tid som Klarna har. Att köpa GANT på delbetalning och använda dig utav Collector skiljer sig inte nämntvärt ifrån andra finansbolag, du får en årsränta på ca 20% och du kan när som helst välja att slutbetala hela ditt köp om du inte väljer att utnyttja hela 36 månaders avbetalningstid.