Gaming-Dator Räntefritt

Att köpa en gaming-dator innebär normalt ett ganska stort köp som för de allra flesta är lättare att dela upp betalningen av. Om man vill dela upp betalningen av sin gaming-dator är det en god idé att köpa den från en butik som erbjuder räntefri betalning av köpet. Nedan hittar du en lista över butiker på nätet där man kan köpa sin gaming-dator räntefritt.

Den räntefria betalningen av gaming-datorer sker normalt genom att man köper den från en butik som samarbetar med något av kreditföretagen Klarna, Qliro eller Collector. Via dessa företag är det hos många butiker möjligt att betala av sitt köp av gaming-dator räntefritt på upp till 12 månader, i vissa fall längre. Räntan för betalningen av gaming-datorn är då 0% men man behöver vara inställd på att en uppläggningsavgift tillkommer, likaså en administrativ avgift så länge som betalningen löper.

När man betalar en gaming-dator över längre tid

Via de flesta kreditföretag, likt Klarna, Sveawebpay, Qliro med flera så är det möjligt att betala av en gaming-dator över mycket längre tid än den räntefria perioden. Ofta är det möjligt med betalning på ända upp till 36 månader. I detta fall tillkommer en ränta som normalt ligger på mellan 10-20%.