Furniturebox är ett stort möbelvaruhus på nätet som säljer det mest inom möbler och tillbehör. Hos Furniturebox hittar man bland annat soffor, sängar, stolar, bord, fåtöljer, badrum, belysning och mycket annat inom exempelvis inredning. När man handlar hos Furniturebox går det att välja bland ett flertal olika betalsätt, där ett av de mer populära är att betala köpet mot faktura. På detta sätt kan man få möblerna man beställer levererade först, innan man betalar för dem. Nedanför kan du läsa lite mer om hur fakturabetalning fungerar hos Furniturebox.

Översikt

  • Fakturaföretag: SveaWebPay (Svea Ekonomi AB)
  • Betalningstid: 15 dagar

Furniturebox erbjuder fakturabetalning i sin webbutik i samarbete med fakturaföretaget SveaWebPay. Detta gör det möjligt för deras kunder som handlar att betala mot faktura med 15 dagars betalningstid. Efter att man fått hem sina beställda möbler har man alltså gott om tid på sig för att kontrollera leveransen och betala för den.

När man handlar på faktura hos Furniturebox kommer SveaWebPay att göra en kreditprövning på den som köper. Genom denna kontrollerar man bland annat att den som köper har tillräcklig betalningsförmåga för att genomföra köpet.

Betala i tid

Vid fakturaköp hos Furniturebox är det viktigt att man betalar fakturan i tid. Vid sen inbetalning av fakturan tillkommer en påminnelseavgift om 60 kronor, samt en dröjsmålsränta om 2% per månad.

Dela upp betalningen

Om du behöver längre tid på dig för att betala köpet än de standardiserade 15 dagarna kan du också dela upp betalningen av ditt köp hos Furniturebox. Via SveaWebPay kan du dela upp betalningen av ditt köp på ända upp till 24 månader räntebärande och upp till 12 månader räntefritt.

Furniturebox erbjuder en förmånlig kundservice och tillämpar alltid fri frakt samt 365 dagars öppet köp över hela Sverige. Vid köp hos Furniturebox kan du med andra ord känna dig trygg. Med fakturabetalning slipper du dessutom att lämna ut några som helst känsliga uppgifter till butiken.