Förlovningsringar med Klarna

Om man beställer sina förlovningsringar online så går det att välja bland ett antal olika betalsätt, däribland betalning via Klarna. Med Klarna går det att betala förlovningsringarna på faktura såväl som direkt eller via delbetalning. Nedanför har vi samlat en lista över butiker som säljer förlovningsringar med Klarna.

  • Guldfynd
  • Guldhuset
  • Albrekts Guld
  • Rings of Sweden

Med Klarna så behöver man inte betala för sina förlovningsringar vid tillfället då man gör sin beställning. Istället kan man vänta i upp till 14 dagar med att betala för köpet. På detta sätt har man lite tid på sig för att bestämma sig för om förlovningsringarna är vad man förväntat sig och motsvarar butikens beskrivning. I annat fall så är det fullt möjligt att skicka tillbaka förlovningsringarna till butiken.

Delbetalning för förlovningsringar

Klarna gör det även möjligt att delbetala förlovningsringar över en valfri tidsperiod. Med Klarna går det att delbetala förlovningsringar över ända upp till 24 månader, i vissa fall till och med längre. Detta gör att man kan unna sig de lite bättre och vackrare ringarna utan att behöva belasta sin privatekonomi så hårt vid köpet. När man delbetalar förlovningsringar med Klarna så behöver man betala ränta på delbetalningen som för närvarande ligger på 19,9%.