Fitnessarmband med Klarna

Det har blivit allt populärare att använda sig utav olika typer av fitnessarmband som klockor där Fitbit och Garmin har de populäraste modellerna. Ett fitnessarmband innebär att du kan spåra och mäta olika typer utav fysiska aktiviteter som sedan du kan synkronisera med appar i din mobil eller i de enklare modellerna se i displayen i fitnessarmbandet.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Fitnessarmband med Klarna

Aktivitetsarmbanden ifrån Fitbit kommer med en Fitbit-app som du installerar i din mobiltelefon där du ser en översikt över antal steg du går per dag, och du kan välja mellan att mäta exempelvis hårdare fysiskt akvititet som löpträning, gym, kampsport enda bort till lugnare relaxövningar som yoga och mindfullness. Idag kan du köpa Fitnessarmband med Klarna för mellan 600kr till 2000kr för de flesta modellerna och i tabellen ovan hittar du butiker som säljer fitnessarmbanden. De riktigt häftiga modellerna har inbyggd GPS mottagare där du kan spåra dina löprundor, hjärtmonitorer för att mäta puls och sömn samt kaloriförbränning kopplat till pulsen.

Garmin fitnessarmband har även blivit populära för de som är ännu mer fysiskt aktiva då de ofta är vattentäta och har stöd för cykling och löpträning i terräng. Fitnessarmband Android betyder att klockorna synkroniserar med androidmobiler och är standard i samtliga modeller förutom Apple Watch av förklarliga själ.