Fitbit Versa med Klarna

Om man ska köpa en Fitbit Versa så beställer man den billigt, snabbt och enkelt över nätet. Det gör dessutom att man kan betala för köpet med Klarna. Nedanför har vi samlat ihop en lista över butiker där man kan köpa en Fitbit Versa med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Genom att betala din Fitbit Versa med Klarna så slipper du betala vid tillfället då du beställer den. Istället kan du vänta med betalningen i upp till 14 dagar från beställningstillfället. Det är även möjligt att delbetala köpet på upp till två år.

Detta är Fitbit Versa

Fitbit Versa är ett kraftfullt aktivitetsarmband som ger dig ända upp till fyra dagars batteritid. Fitbit Versa har även en egen lagring som är relativt stor. Du kan lagra och spela totalt upp till 300 låtar. Perfekt när du är ute och springer/tränar och inte vill bära runt på din mobil.

Du mäter och trackar enkelt dina träningspass med hjälp av Fitbit Versa. Du kan välja och ställa in mer än 15 olika träningstyper, som låter dig mäta puls, antag steg, förbrända kalorier med mera. Fitbit Versa har även möjlighet att registrera hur du sover., Du kan alltså få reda på hur många timmars djup- respektive lättsömn som du får per natt.