Fitbit Surge med Klarna

En riktig branschledare inom fitnessarmband är Fitbit som med sin Fitbit Surge visar vad du kan förvänta dig utav en smartwatch som du vill använda i träningen, här kan du hitta allt ifrån inbyggd GPS till hjärt monitor och sömnberäkning. Smartwatchen Fitbit Surge går att köpa med Klarna på nätet via exempelvis någon av följande sidor


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Fitbit Surge Klarna

Surge lanserades 2015 under undernamnet FB501BKL av Fitbit och är rena superklockan jämfört med mer normala fitnessklockor ifrån märket som Charge och Charge HR är den fullproppad med träningsdata där du kan följa dina löprundor via satellit GPS i och med den inbyggda GPS mottagaren. Du kan välja mellan mängder med träningsprogram som stöds bland annat: Golf, Tennis, Klättring, Kickboxning, Yoga, Spinning, Viktträning för att nämna ett par få.

Vid lansering var utgångspriset ca 250 dollar och konkurrerar fortfarnade mot Garmin Forerunner serien.
En 1,25 tums LCD skärm med touchscreen gör att du enkelt kan navigera i klockan som synkar med din mobil så du kan få samtal och text notiser direkt i fitnessarmbandet. Om du aldrig har testat på sömnfunktionen är det en spännande vägvisning i hur mycket sömn du egentligen får per natt vilket kan vara en bra hälsoindikator att ta hänsyn till vid träning och eventuell anpassning. Via hjärtmonitorn kan Fitbit Surge se hur djupt du egentligen sover och om du vänder och vrider på dig under natten eller till och med vaknar och får pulshöjningar.

Du kan välja att köpa Fitbit Surge med Klarna hos en rad olika sidor, och i det fall du väljer Klarna Faktura så brukar tiden du kan betala för din Fitbit vara 14 dagar, vid längre tid så kan du dock ändra till Klarna Delbetalning och delbetala din Fitbit Surge med Klarna i upp till 24 månader om du så önskar det.