Fitbit med Klarna

Om du ska köpa en Fitbit över nätet är Klarna det solklara betalsättet. Via Klarna behöver du inte betala för din Fitbit vid tillfället då du beställer den. Istället kan du vänta i upp till 14 dagar med betalningen, alternativt delbetala köpet. Nedan hittar du en lista över webbutiker där man kan beställa sin Fitbit med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Fitbit

Fitbit är ett mycket populärt märke inom stegräknare, aktivitetsarmband med mera. Några av de mest populära modellerna är för tillfället Fitbit Alta HR, Fitbit Blaze och Fitbit Charge 2. Hos de vassaste Fitbit-modellerna hittar man funktioner som stegräknare, pulsmätare, sömn-tracker med mera. Fitbit är det självklara valet för dig som lever ett aktivt liv.

Betala din Fitbit med Klarna

När du köper en Fitbit över nätet så finns det ett antal fördelar med att betala för den med Klarna. Först och främst gör det att du inte behöver betala för din Fitbit osedd. Vid beställningstillfället betalar du inte en krona, utan får istället din Fitbit utskickad tillsammans med en faktura för köpet. Enligt standard hos Klarna så har man 14 dagar på sig att betala fakturan för köpet. Men mot en mindre avgift går det att skjuta upp betalningen i sin helhet i 1-2 månader. Men det går också att delbetala Fitbit-köpet.

Om du vill delbetala

Genom att delbetala din Fitbit med Klarna så kan du betala av den lite i taget. Genom att öppna ett delbetalningskonto hos Klarna kan du betala av så lite som 50 kronor i månaden på din Fitbit. När man delbetalar hos Klarna så gör man detta till en ränta som för närvarande ligger på 19,9%.

För att kunna godkännas för delbetalning hos Klarna krävs det att man är över 18 år gammal och att man inte har någon betalningsanmärkning. Vidare, beroende på vilket belopp man avser handla för så kan det behövas någon form av inkomst.