Fitbit Flex med Klarna

Fitbit Flex är Fitbits populäraste modell och om du har hört talas om märket sedan innan så är det med största sannorlikhet en Fitbit Flex som du har sett med dess karaktäristiska design. Fitbit Flex finns även med en ny modell, Fitbit Flex 2 och det som skiljer modellerna åt är förutom 3 års utveckling främst att Fitbit Flex 2 är mer vattentålig och har aningen bättre display men då har batteritiden fått en viss försämring. Du kan köpa båda modellerna med Klarna i någon av butikerna nedan.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Fitbit Flex med Klarna

Fitbit Flex är alltså den klassiska fitbit modellen som fäster rund handleden och den är även extremt lätt.
Det som gjorde den till en sådan framgång när den lanserades för snart 5 år sedan är att den mäter både aktivitet som steg och löpning samt sömn. Vattentålighet innebär att du slipper vara rädd för regn men inte ska vara i vatten. Sen 2016 finns som sagt även en nyare modell, Fitbit Flex 2 där dessa egenskaper förbättrats och om du är intresserad utav en Fitbit Flex bör du hoppa över 1:an och gå direkt in på 2:an om du är ute efter ett fitnessarmband som är bra, billig och driftsäker.