Fitbit Charge 2 med Klarna

Om man köper en Fitbit Charge 2 över nätet så kan man välja bland ett flertal olika betalsätt. Ett av de smidigare och mer populära är att betala för köpet via Klarna. Det gör att man kan betala i upp till 14 dagar efter köpet, men det ger också möjligheten att delbetala. Nedanför hittar du en lista över online-butiker där man kan köpa sin Fitbit Charge 2 med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Fitbit Charge 2

Fitbit Charge 2 är ett populärt tillskott i Fitbits serie av aktivitetsarmband. Den är en perfekt träningspartner som mäter din prestation oavsett vilken sport du utövar. Du kan köpa armbandet i antingen svart eller silver som grundpaket. Därefter är det fullt möjligt att byta ut armbandet genom att köpa till ett nytt. Fitbit Charge 2 mäter din puls, dina steg och kan även analysera din sömn. Aktivitetsarmbandet hjälper dig även att komma ihåg att röra på dig varje timme, någon som motverkar stillasittande. En Fitbit Charge 2 kostar cirka 1300-1400 kronor att köpa i butik.

Betala köpet med Klarna

Genom att betala för din Fitbit Charge 2 med Klarna så får du ett mycket säkert betalsätt. Du behöver inte betala något för ditt aktivitetsarmband förrän du mottagit dit tillsammans med din faktura. Du har efter att din Fitbit Charge 2 skickats ut 14 dagar på dig att betala fakturan för köpet. Du hinner på detta sätt alltså få hem och packa upp ditt paket innan det är dags att betala. Detta ger dig lite extra tid för att kontrollera produkten du får hem, samt en extra chans att returnera ordern om du skulle hinna ångra dig.

Delbetala köpet via Klarna

Du kan också välja att delbetala din Fitbit Charge 2 via Klarna. Klarna erbjuder flexibel delbetalning av köp i butiker som samarbetar med Klarna. Upprättar man en delbetalning hos Klarna så kan man delbetala sina köp med så lite som 50 kronor i månaden.