FIFA 18 med Klarna

Klarna är ett betalsätt som gör att du kan beställa ditt FIFA 18 över nätet nu, och betala för köpet vid senare tillfälle. Enligt standard har man via Klarna 14 dagar på sig att betala fakturan för köpet. Men det går även att delbetala köpet om man hellre skulle önska detta. Nedanför har vi samlat en lista över butiker på nätet där man kan köpa sitt FIFA 18 med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

FIFA 18

FIFA är förmodligen det mest kända fotbollsspelet i världen, där FIFA 18 är det senaste tillskottet i serien. Du kan köpa ditt FIFA 18 till en rad olika spelkonsoler där Playstation 3, Playstation 4, XBOX 360 och XBOX One finns bland detta. Givetvis finns spelet även att köpa till dator. Du kan spela spelet både själv samt mot andra spelare.

Betalning via Klarna

Genom att betala för ditt FIFA 18 med Klarna så behöver du inte betala vid tillfället då du beställer spelet. Istället samlas ditt köp på en faktura som behöver betalas inom 14 dagar från det att spelet skickats ut till dig. På detta sätt har du gott om tid på dig att hämta ut ditt spel, kontrollera att allt är i sin ordning och därefter betala fakturan för köpet. Om något skulle vara fel på spelet, eller om du skulle ångra ditt köp så går det alltid att returnera spelet till butiken.

Fakturan betalar du enklast via din internetbank. Du kan välja att betala fakturan i sin helhet direkt, skjuta upp betalningen i en till två månader mot en avgift, alternativt kan du delbetala köpet i din egen takt.

Hur fungerar delbetalning?

Med Klarna kan du delbetala ditt köp i din egen takt. Genom Klarna konto kan du köpa ditt FIFA 18 nu och betala av ett valfritt belopp varje månad. Krediten hos Klarna löper med en ränta som för närvarande ligger på 19,9%. Lägsta belopp att betala varje månad är 50 kronor eller motsvarande 1/24 av den totala återstående skulden.