Festklänningar på delbetalning

Festklänningar på delbetalning finns hos flera butiker online, och du kan hitta många olika typer utav festklänningar som passar för alla typer utav fester och tillställningar. I listan ser du ett axplock utav de populäraste butikerna våra besökare har listat.
Bonprix Faktura
Enormt utbud av kläder för dam, herr och barn.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Klarna Faktura
Märkeskläder på nätet
TIll Butik

Klarna Faktura
Det senaste inom mode från 850 olika märken.
TIll Butik

Collector Faktura
Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Trendigt mode för män
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Klarna FakturaFakturainformation
Kläder, väskor och skor
TIll Butik

Köpa festklänning på delbetalning – hur går köpet till?

Om du har tänkt ut en specifik festklänning sedan tidigare är hela köper så klart mycket enklare men om du behöver lite inspiration kan du titta i butikernas storsäljaravdelning och många butiker har även en unik avdelning för inspiration och mode. Efter du har valt ut den eller dom festklänningarna som du vill köpa så anger du Delbetalning i kassan och beroende på vilket fakturabolag som butiken har så fungerar det lite annorlunda men själva rutinen är detsamma.

Många klädbutiker som säljer festklänningar på delbetalning har Klarna som leverantör och via Klarna Delbetalning så får du mellan 3-24 månaders avbetalningstid och betalar 19,9% årsränta för ditt köp. När du köper på delbetalning så får du i lugn och ro hem din klänning utan att du behöver handla i en fysisk butik med allt stress som tillkommer, och dessutom slipper du ange dina kortuppgifter på nätet vilket är vanligt att vara lite osäker kring hur man gör.

Ifall nätbutiken som säljer din festklänning har Collector som faktura så får du 3-36 månaders delbetalning, oavsett om butiken har Klarna, Collector eller sig själva som fakturaleverantör så kan du när som helst slutbetala ditt köp i förväg om du skulle få lite mer pengar över någon månad, du är inte bunden till antalet månader du väljer på avbetalning utan enbart beloppet du köpte festklänningar för ifrån början och den räntan du haft fram tills det datumet du vill slutbetala.