Far Cry 5 med Klarna

När du köper spelet Far Cry 5 så kan du välja att betala med Klarna. Det gör bland annat att man kan betala i efterhand och det ger möjligheten till att delbetala köpet. Nedanför hittar du en lista över nätbutiker där man kan köpa Far Cry 5 med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Klarnas standardbetalning är via faktura, där man får 14 dagar på sig att betala från det att man gjort beställningen. Man kan även välja att delbetala sitt Far Cry 5-spel över ett valfritt antal månader. Genom Klarna kan du även välja direktbetalning med bank eller kortbetalning för ditt köp.

Far Cry 5 – Ett spel utöver det vanliga

Far Cry 5 är ett spel till Playstation 4, Xbox One och Windows som utvecklats av spelföretaget Ubisoft. Spelet klassificeras som ett action- eller skjutspel som utspelar sig i det fiktiva Hope County i Montana. Till skillnad från många andra liknande spel så spelar man med en förutbestämd karaktär. Dock går det att ändra utseendet på denna. Spelet går att spela både ensam och flera (multiplayer) samtidigt.

Pris på Far Cry 5

Priset på Far Cry 5 ligger för närvarande på cirka 500-600 kronor. Detta ser ut att sjunka något under kommande månader.

När du köper ditt Far Cry 5 kan du både välja att ladda ner det, alternativt få det på skiva.