Enemo är nätbutiken som säljer Vitvaror riktigt billigt, även om VVS produkter, Hushållningsapparater och tillbehör även finns i sortimentet. Enemo har inga fysiska butiker över huvud taget, vilket skiljer dom ifrån många andra butiker och på så sätt så kan Enemo rent allmänt pressa priserna mycket mer än konkurrenterna. Enemo har sålt vitvaror på nätet sedan över 15år tillbaka vilket i internetsvängar är en evighet. Med fri frakt på alla varor lockar Enemo dessutom med enkla köp utav lite större varor som annars kan vara jobbiga att få hem till dörren.

Översikt

  • Fakturaföretag: Qliro AB (Qliro faktura)
  • Betalningstid: 14 dagar
  • Fakturaavgift: 29 kronor

Enemo Faktura och betalning

Hos Enemo så köper du på faktura via Qliro som är en utav Sveriges största fakturabolag. Qliro och Enemo erbjuder dig som fakturakund 14 dagars faktura, och möjlighet till att dela uppbetalningen över en längre tid på upp till 24 månader om du vill det och om inte 2 veckors förfallotid är tillräcklig. Om du håller dig inom två veckor kostar det 29kr att köpa på faktura hos Enemo, om du blir sen med betalningen tillkommer 60kr påminnelsekostnad och dröjsmålsränta 24%. Se därför till att betala fakturorna i tid och istället för att bli sen kan du ändra till att köpa på avbetalning hos Enemo via Qliro Konto.

När du köper på faktura hos Enemo så är du säker i ditt köp, du skriver inte in dina kortuppgifter och varorna levereras med fri frakt hem till din bokföringsadress.

En annan fördel med att köpa på faktura hos Enemo är att kreditupplysningen som tas via Qliro INTE påverkar din kreditställning, det är nämligen en såkallad förenklad kreditupplysning vilket är mycket positivt för dig som har tänkt att ta lån inom närmsta året så kan du alltså vara trygg i att detta ej påverkar dig isåfall.