Elektronik på faktura med betalningsanmärkning

Att handla elektronik på faktura med betalningsanmärkning är näst intill omöjligt. Detta beror på att majoriteten av alla butiker och fakturaföretag tar en kreditprövning på sina kunder, och inte godkänner kunder med betalningsanmärkning för fakturaköp. Därför behöver man i de flesta fall välja ett alternativt betalsätt för sin elektronik

Om du är ute efter kredit, avbetalning eller liknande

Om du avser att använda fakturaköpet som en kredit, avbetalning eller liknande så kan ett bra alternativ vara att finansiera ditt köp externt, genom att låna pengar från en lånegivare som godkänner personer med betalningsanmärkning. En lista över den typen av lånegivare och banker hittar du nedanför.

Det går inte att köpa elektronik på faktura med betalningsanmärkning, dock kan du ta lån via banker & långivare som godkänner dig trots betalningsanmärkning


Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Genom att låna pengar istället för att upprätta någon form av konsumentkredit innebär även normalt mycket bättre ränta och villkor. Dessutom möjligheten till att betala igen skulden över bra mycket längre tid.

Men många använder ju också fakturaköpet som ett alternativ för att få en säker betalning. För att kunna få hem sin beställda elektronik först, och betala sen.  De allra flesta butiker erbjuder inte någon annan möjlighet än faktura för att erbjuda detta. Därför brukar man för detta ändamål inte ha så mycket till alternativ förutom att välja en välbeprövad och trygg butik att handla ifrån.