Elektronik och datorer

På denna sida hittar du webbshoppar som erbjuder kunderna att handla elektronik och datorer på faktura. Genom att köpa elektronik på faktura betalar du inget vid själva beställningstillfället utan först när du fått hem varorna till dig.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

ANNONS

När du handlar elektronik eller datorer på faktura behöver man vanligtvis betala efter två veckor. Detta gäller när man köper med Klarna faktura. Men vid köp med Svea Webpay faktura eller Qliro faktura gäller andra tidsperioder. Men med samtliga fakturaföretag finns möjligheten att delbetala elektroniken genom din faktura. Beroende av hur stor köpsumma det handlar brukar man kunna välja att delbetala varan på upp till två år.

Vad som är bra för dig som kund när du köper elektronik på faktura är att du försäkrar dig om att du inte betalar för felaktiga eller defekta varor. Du kontrollerar att varan är hel och enligt beskrivning när den kommit hem, annars kan du väldigt enkelt skicka tillbaka den till återförsäljaren.

När du köper elektronik på faktura använder du ditt personnummer och behöver således inte använda ditt kontokort.

2 Responses to "Elektronik och datorer"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.