ecsterEcster är ett kreditföretag som erbjuder delbetalning i ett antal webbutiker på nätet. Genom att välja Ecster Delbetalning som betalsätt för ditt online-köp så kan du välja att dela upp betalningen för köpet på allt mellan 6-36 månader. Detta kan vara en bra hjälp för dig som vill köpa något stort som du inte har råd att betala hela köpsumman för på en gång.

I vilka butiker kan man handla med Ecster Delbetalning?

I dagsläget är det endast möjligt att handla med Ecster i ett fåtal butiker på nätet. Fler och fler väljer dock att integrera Ecsters betallösning.

Hur mycket delbetalningen hos Ecster kostar beror lite på hur stort belopp som man handlar för. Men i ett exempel där man handlar för 10 000 kronor så ligger den effektiva räntan, det vill säga inklusive kreditränta, uppläggningsavgift osv. på cirka 15%.

När man upprättar en delbetalning hos Ecster så behöver man även betala en uppläggningsavgift på 395 kronor. Vidare tillkommer det en administrativ avgift om 29 kronor.

Du kan välja att delbetala små som stora belopp hos Ecster. Ecster erbjuder till som tätt olika former av kampanjer, vilket ger kunderna möjligheten att få både ränte- och betalningsfria månader i en delbetalningsplan.