ECCO på faktura

Om du letar efter ECCO på faktura så finns det flera sidor som erbjuder betalningsmetoden faktura, ibland kan det vara lite knepigt att få en bra översikt och se vilka sidor som faktiskt erbjuder faktura överlag. För din skull har vi därför satt ihop ett antal butiker där du kan köpa ECCO på faktura.


Klarna Faktura
Fakturainformation
Skor, kläder och väskor
TIll Butik

ECCO på faktura

Det danske skotillverkaren ECCO har funnits i över 50 år och ägs och drivs ortfarande utav grundarens familj. Idag har ECCO
över 12.000 anställda runt om i världen och fokuserar på användarvänliga och bekväma skor med ett snyggt utseende.
Först så väljer du en butik som du vill handla skor hos, och väljer ut dina ECCO skor som du ska köpa, när du kommer till kassan anger du Faktura som betalningsmetod. När du köper ett par ECCO skor på faktura så finns det flera olika fakturaleverantörer som skickar ut fakturan, vissa nätbutiker har samarbete med Klarna medans andra skickar fakturan själva. När du köper ECCO med Klarna får du 14 dagars kostnadsfri faktura och fakturan skickas ut samtidigt som dina skor lämnar butikens lager.

Om du betalar 29 kr extra finns det möjlighet hos vissa butiker att köpa till extra fakturatid, upp till 60 dagar. Andra butiker erbjuder redan 30 dagars fakturatid som standard så där får du bestämma själv vad du föredrar men kom ihåg att betala fakturan i tid för att slippa påminnelseavgifter som är onödigt.

Fördelarna med att köpa ECCO skor på faktura är bland annat att du aldrig anger dina kortuppgifter i butikens kassasystem, och du får hem dina ECCO skor så du kan prova dom innan det är dags att betala för skorna. Det är många som genom åren har köpt något som man ångrar och det är inte något ovanligt men se till att testa skorna först så du känner dig bekväm med dom.