DXRacer med Klarna

Det går att betala en gamingstol från DXRacer på flera sätt när man beställer den över nätet. Ett av de mer populära alternativen är att betala för den med Klarna. På detta sätt slipper man att betala för den innan man fått hem den och det finns även möjlighet till delbetalning av köpet. Nedanför hittar du en lista över butiker på nätet där det är möjligt att köpa en DXRacer med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Om DXRacer

För dig som spenderar mycket tid framför datorn är det viktigt att sitta på en bekväm och och ergonomisk stol. Detta löser gamingstolarna från DXRacer där man får en högkvalitativ stol, specialanpassad för gaming med maximal komfort. DXRacer har även lagt ett stort fokus på design vilket resulterat i supersnygga gamingstolar som lyfter hela rummet. DXRacers gamingstolar underlättar dina långa spelsessioner framför datorn och värnar om din rygg och resten av kroppen.

Betalning via Klarna

Att köpa en gamingstol från DXRacer med Klarna är det solklara valet för de allra flesta som köper den över nätet. Klarna gör det möjligt att ge butiken betalt för ditt köp direkt, och låter dig vänta i upp till 14 dagar med att betala för köpet. Du kan alltså beställa din stol över nätet nu och vänta med att betala för den tills du fått den levererad hem eller till ditt postombud.

Klarnas standard är betalning mot faktura med 14 dagars betalningstid. Men om man vill ha längre tid på sig så går det att skjuta upp betalningen av DXRacer-stolen i sin helhet i upp till två månader. Detta mot en avgift om 29 kronor.

Genom att betala för sitt köp med Klarna tar man inga av de vanliga risker som finns med att köpa saker över nätet. Såsom att lämna ut sitt kort- eller kontonummer, att betala för varor i förväg som kanske inte dyker upp enligt utlovat, samt risken för att man ska behöva krångla med återbetalning av pengar man betalat om man skulle bestämma sig för att returnera DXRacer-stolen till butiken som man handlat ifrån.

Via Klarna kan du också delbetala din DXRacer-stol, mer om detta nedanför.

Delbetalning via Klarna

Att delbetala en DXRacer med Klarna är både enkelt och effektivt. Det gör att du kan betala av gamingstolen lite i taget, i din egen takt. Via Klarna kan du betala av så lite som 1/24 av skulden varje månad, med minsta inbetalning om 50 kronor. Detta gör det möjligt för dig att unna dig en gamingstol även om du har svårt att betala av den på en gång, samt en möjlighet att få lite mer pengar över till annat varje månad.

Klarna erbjuder hos vissa butiker även fast delbetalning, som innebär att man istället bestämmer delbetalningens löptid och där man sedan betalar in ett fast belopp på sin gamingstol varje månad.

När du ansöker om delbetalning av en DXRacer så kommer Klarna att göra en kreditprövning på dig. Här prövar Klarna att du har tillräcklig betalningsförmåga för att slutföra ditt köp, samt att du inte har för stora skulder eller några anmärkningar.